Led strålkastare vid garageuppfarten

Led strålkastare vid garageuppfarten

Denna prokrastinering när det gäller att handla alldagliga saker som till exempel belysning hämmar mig otroligt mycket i mitt liv. Jag har behövt byta ut halogen lampan vid garageuppfarten i snart två år och ingenting har hänt. Men så äntligen fick man nog av sig själv och gav sig ut på nätet för att hitta en led strålkastare med en blygsam effekt på endast 50W. Plötsligt hade jag löst problemet på mindre en knappt två minuter. Men jag var lite orolig att den inte riktigt skulle vara kraftfull nog för att ersätta halogen lampan som hade en effekt på 250W men det visade sig snabbt att min oro var helt obefogad. Självklart läste man på ganska väl innan man beställde 50w strålkastaren men ni vet ju själva hur det är, man litar inte på siffror tills man får möjlighet att se resultatet med egna ögon.

Jag valde också att fixa några downlights till hallen när jag ändå var igång, så att det känns lite trevligare när man kommer in i huset. Jag tycker led belysning är helt fantastiskt och det är faktiskt konstigt att så många av oss inte känner till de miljömässiga fördelarna som att led lampor saknar kvicksilver. Jag samlade på mig mycket kunskap om led och detta är också något man bör ha med i sin kalkyl för kunskap är ju makt som man brukar säga. Det jag tycker mest om med framförallt downlights är den känsla som ljuset framkallar, det är så mycket mysigare än andra ljuskällor om man jämför med plafonder exempelvis. Om du själv är osäker på vad du bör välja så vill jag varmt rekommendera att du ger dessa lampor en chans för du kommer inte att ångra dig, det lovar jag! Tänk bara på att välja 2700 Kelvin till 3000 Kelvin vilket ger ett varmare och behagligare ljus än 4000 Kelvin.

Mina vänner föreslog att jag skulle testa med att sätta upp en panel belysning istället, men jag tycker inte en led panel passar till ett privat boende. Dessa lampor brukar man ofta se på kontoret och efter att jag arbetat på kontor under så många år så har ingen direkt försmak till led paneler om man så får uttrycka det. För dig som kanske tycker det varit snyggare med en stilren panel så vet du varför jag valde bort detta alternativ illa kvickt.

Jag behöver semester nu!

Jag surfade runt idag från soffan och som vanligt helt utan någon specifik målsättning. När jag kom över denna video så blev jag helt varm inombords och då insåg jag att jag verkligen behöver semester. Någon mer än mig som är sugen på att bara dra iväg till Florida eller liknande?

Back to Top