Nu gick lampan sönder!

Nu gick lampan sönder!

Idag satte jag mig ner och skissade på bilrutten jag och familjen planerar att köra till Sälen i mitten på oktober månad. Vi brukar åka upp till Sälen vart och vartannat år för att åka skidor och mysa vid brasan som en familj. Jag hade en helt underbar dag fram tills att jag satte mig i bilen för 2 timmar sedan för att åka iväg och handla. Jag insåg då att strålkastarna på bilen hade slocknat, i samma veva får jag höra grannens föreslag om att vi ändå borde köpa till några extraljus till vår Toyota Hilux. Inte nog med att jag var frustruerad över att lampan slocknat nu fick jag även ofrivilligt lyssna på grannens ”råd” som jag inte ens bett om att få höra. Efter att jag hunnit lugna ner mig något så började jag fundera på vi ändå inte skulle göra det bästa av situationen och köpa en extraljus led ramp när strålkastaren ändå behövde bytas ut. Vår kära granne Janne brukar skoja om att vår Toyota troligtvis är den enda bilen i länet utan extraljus. Nu sitter jag här och funderar över vilka lampor jag ska beställa från Ljusgiganten som är den butik jag tidigare handlat lampor hos.

Extraljus led ramp tycker jag är snyggast

Jag vill helst ha en extraljus led ramp som inte kostar mycket då jag tycker att ramper är snyggare än runda ljus. Jag är inte speciellt kräsen med ljuset utan det behöver endast uppfylla två kriterier egentligen. Dom ska vara snygga och billiga, ljuset är alltså lägre prioriterat hur logiskt detta än låter. Jag har tidigare använt halogen strålkastare och tyckte dom var fula och bökiga att installera, aldrig mer säger jag bara. Denna gång blir det därför en extraljus led ramp som inte förstör utseendet på min Toyota!

 

Back to Top