Shoppat loss till brorsan

Shoppat loss till brorsan

Jag skulle nyligen hjälpa min bror att köpa kläder. Han ville ha ganska mycket nytt eftersom han inte är typen som handlar lite då och då och fyller på i garderoben, utan hellre satsar på att handla loss en gång vart femte år. Brorsan vet vad han gillar när han ser det, men har aldrig någon aning om var han ska leta, så han bad mig hjälpa till. Jag älskar ju shopping så det var inte direkt något att fundera på.

Störigt med standardfixeringen

Min bror är nästan två meter lång och dessutom kraftigt byggd så det skulle visa sig bli mycket mer av en utmaning att hitta snygga kläder som passar honom än jag trott från början. Det här med stora storlekar i trendiga plagg är inte bara ett problem för tjejer, uppenbarligen. Så himla störigt att samhället är så standardfixerat, för de allra flesta befinner sig ju utanför standardstorlekarna. Jag tror att alla kedjor hade vunnit på att satsa mer på större storlekar, bortom XL kläder.

Älskar banbrytande koncept

Vi fann dock en butik som är specialiserad på stora kläder för män, Motley Denim. Dessutom är plaggen i den butiken trendiga, så man behöver inte göra avkall på stil och personlighet bara för att man vill ha något som passar. Vi handlade loss på Motley och blev säkert en av deras toppkunder på direkten, men det förtjänar de. Man vill ju verkligen stötta ett sådant initiativ. Brorsan är stiligare än på länge dessutom, vilket är så härligt att se!

Back to Top