Shoppat loss till brorsan

Shoppat loss till brorsan

Jag skulle nyligen hjälpa min bror att köpa kläder. Han ville ha ganska mycket nytt eftersom han inte är typen som handlar lite då och då och fyller på i garderoben, utan hellre satsar på att handla loss en gång vart femte år. Brorsan vet vad han gillar när han ser det, men har aldrig någon aning om var han ska leta, så han bad mig hjälpa till. Jag älskar ju shopping så det var inte direkt något att fundera på.

Störigt med standardfixeringen

Min bror är nästan två meter lång och dessutom kraftigt byggd så det skulle visa sig bli mycket mer av en utmaning att hitta snygga kläder som passar honom än jag trott från början. Det här med stora storlekar i trendiga plagg är inte bara ett problem för tjejer, uppenbarligen. Så himla störigt att samhället är så standardfixerat, för de allra flesta befinner sig ju utanför standardstorlekarna. Jag tror att alla kedjor hade vunnit på att satsa mer på större storlekar, bortom XL kläder.

Älskar banbrytande koncept

Vi fann dock en butik som är specialiserad på stora kläder för män, Motley Denim. Dessutom är plaggen i den butiken trendiga, så man behöver inte göra avkall på stil och personlighet bara för att man vill ha något som passar. Vi handlade loss på Motley och blev säkert en av deras toppkunder på direkten, men det förtjänar de. Man vill ju verkligen stötta ett sådant initiativ. Brorsan är stiligare än på länge dessutom, vilket är så härligt att se!

Mitt hem är min borg

Mitt hem är min borg

Åh vad jag älskar helg! Inga tider att passa, sovmorgon och chans att mysa riktigt ordentligt hemma. Mitt hem är min fristad, platsen där jag kan vara mig själv utan att lägga på något filter eller hålla uppe någon form av mur gentemot världen. Jag kan lalla runt som jag vill, prata med mig själv, sjunga en trudelutt och sitta i soffan och moffa i mig chips framför TV:n en hel dag om jag så har lust. Att vara hemma är frihet för mig, jag är en riktig hemmaråtta.

Tur att jag inte jobbar hemifrån

Ofta tänker jag att det är tur att jag inte jobbar hemma, för jag hade snabbt blivit helt antisocial. Det är inte det att jag inte gillar att umgås med folk, för det gör jag verkligen, det är mer bara det att jag älskar att få vara hemma, i den vackra lilla hemmiljö som jag har skapat, och bara ha mig själv som sällskap. Det är harmoni.

En typisk lördag

När jag tröttnat på sängen på lördagsmorgonen njuter jag en stund av en kopp kaffe i köket. Ofta förflyttar jag mig sedan till mitt underbara skrivbord där jag antingen surfar lite på nätet eller skapar något. Sedan intar jag balkongen en stund, om vädret tillåter, innan jag åter väljer köket för att förbereda någon form av lunch. Därefter kanske jag tar en liten siesta på min härliga soffa. När jag vaknar blir det kanske ett bad och sedan lite mer tid vid skrivbordet. Vips så har dagen gått och jag mår så bra…

Det är minsann lycka att få trivas så bra hemma.

Back to Top