Mitt hem är min borg

Mitt hem är min borg

Åh vad jag älskar helg! Inga tider att passa, sovmorgon och chans att mysa riktigt ordentligt hemma. Mitt hem är min fristad, platsen där jag kan vara mig själv utan att lägga på något filter eller hålla uppe någon form av mur gentemot världen. Jag kan lalla runt som jag vill, prata med mig själv, sjunga en trudelutt och sitta i soffan och moffa i mig chips framför TV:n en hel dag om jag så har lust. Att vara hemma är frihet för mig, jag är en riktig hemmaråtta.

Tur att jag inte jobbar hemifrån

Ofta tänker jag att det är tur att jag inte jobbar hemma, för jag hade snabbt blivit helt antisocial. Det är inte det att jag inte gillar att umgås med folk, för det gör jag verkligen, det är mer bara det att jag älskar att få vara hemma, i den vackra lilla hemmiljö som jag har skapat, och bara ha mig själv som sällskap. Det är harmoni.

En typisk lördag

När jag tröttnat på sängen på lördagsmorgonen njuter jag en stund av en kopp kaffe i köket. Ofta förflyttar jag mig sedan till mitt underbara skrivbord där jag antingen surfar lite på nätet eller skapar något. Sedan intar jag balkongen en stund, om vädret tillåter, innan jag åter väljer köket för att förbereda någon form av lunch. Därefter kanske jag tar en liten siesta på min härliga soffa. När jag vaknar blir det kanske ett bad och sedan lite mer tid vid skrivbordet. Vips så har dagen gått och jag mår så bra…

Det är minsann lycka att få trivas så bra hemma.

Back to Top