Rent och fräscht varje måndag

Rent och fräscht varje måndag

Mina dagar spenderas på ett kontor, precis som väldigt många andras, och eftersom det är så viktigt för mig att ha det fint där jag är så har jag lagt en del krut på att göra mitt kontor riktigt personligt och hemtrevligt. Jag har köpt en matta, egna gardiner, plädar och en fårskinnsfäll och dessutom har jag fått välja kontorsmöblerna själv så hela kontoret ser ut som ett rum taget ur mitt eget hem. Detta bidrar enormt mycket till trivsel på jobbet för mig och även om jag inser att inte alla delar min kanske nästan ohälsosamma passion för inredning så är jag lyckligt lottad som har en chef som förstår mina behov – och ser till dem.

En arbetsplats man trivs på

Vi har förstås ett städföretag i Stockholm som kommer och sköter kontorsstädning här och det är en lyx jag inte har unnat mig för hemmet. Varje måndag kommer jag till mitt ”hem” på arbetet och möts av helt nystädade ytor. Det luktar fräscht och fönsterrutorna är spegelblanka. Ibland har jag övervägt om det inte vore värt att skaffa städhjälp för hemstädning också, men det får bero. Den dag jag har en stor familj som stökar runt kommer jag helt klart att prioritera städhjälp. Vad gäller hemstädning har jag som sagt ingen erfarenhet, men jag kan absolut rekommendera Städenergi för kontorsstädning i Stockholm!

Att få så fria tyglar på jobbet, och bli bortskämd med städhjälp, bullfrukostar och fri tillgång till en exklusiv espressomaskin är små grejer som gör att man älskar att gå till jobbet. Nöjd personal är förstås också högpresterande personal, så det är en win-win för alla!

Back to Top