Behöver sol och värme

Behöver sol och värme

Våren har verkligen låtit dröja på sig i år och sommaren känns fortfarande för avlägsen för mig som törstar efter lite sol och värme. Jag känner mig på riktigt svältfödd! Jag vill känna solens strålar smeka min bleka hud; jag vill simma i ljummet hav och jag vill andas in nya dofter och låta smaklökarna åka på äventyr. Jag antar att det kanske inte ens är sommaren jag längtar efter, utan att få resa. Om det är något jag älskar så är det att resa långt, långt bort – till nya länder, kulturer och ut på spännande, livsomvälvande äventyr.

Mexiko

En resa till Mexico hade till exempel inte suttit fel. Jag har aldrig varit på andra sidan Atlanten över huvud taget och just Mexico känns väldigt lockande, vet inte riktigt varför, men det gör det. Jag kan ju tala spanska, så det är väl en grej, men indiankulturen, de vackra stränderna och den heta maten gör sitt till också. Mexico känns som en bra punkt att börja utforska Amerikorna på – för man är ju lite mitt i smeten där trots allt.

Lata stranddagar och pulshöjande vandringar

Inca Tours arrangerar resor till Mexico och jag har läst om dem många gånger när jag längtat iväg. De är specialister på Sydamerika så deras paketresor ger förmodligen väldigt bra värde för pengarna. Man får se lite mer än om man reser själv, helt enkelt. Drömmen är en resa till Mexico där man får kombinera lata stranddagar med pulshöjande vandringar i indianruiner och spännande cityliv.

Drömma kan man ju alltid…

Back to Top