Behöver mer förvaringsutrymme

Behöver mer förvaringsutrymme

Nu är det hög tid för lite extra förvaringsutrymme här hemma och det är ju alldeles underbart för det innebär att jag ska få köpa en ny möbel. Det är skräckblandad förtjusning varje gång jag kommer till ett möbelköp – alltså en riktig, solid inredningspryl som helst ska vara så fin att jag tar den med mig långt in i framtiden. Är man inredningstokig så är man, men det betyder inte nödvändigtvis att man har en typ av slit och släng-filosofi. När jag handlar möbler så vill jag att de ska andas kvalitet och kunna passa in i många olika inredningsnycker.

Byrån ger flexibel förvaring

Denna gång ska jag satsa på en byrå för det är nog den mest flexibla förvaringsmöbeln jag känner till. Man kan förvara vad som helst i en byrå – från underkläder till viktiga dokument och smink. Det är lite smått och gott här hemma som behöver en ”egen” plats och då tänker jag att en byrå blir perfekt.

Fräscht utbud

Jag har skannat av de stora butikerna på nätet och fastnat för en byrå från Wegot. Har du aldrig hört talas om Wegot så måste du kolla in denna enorma möbelbutik på en gång – det finns ett otroligt utbud! Bara byråer har de i skrivande stund 109 olika modeller av. Det är absolut i klass med IKEA – bara lite nyare och fräschare om du frågar mig.

Det känns nästan pirrigt i magen när jag handlar nytt till hemmet – älskar att få addera och förändra. Nästan som att få en ny familjemedlem!

Back to Top